Gustul sublim al succesului în managementul distribuției

Relații cu distribuitorii

Noi oportunităţi de afaceri în domeniul dulciurilor

Menținem parteneriate win-win în relația cu distribuitorii produselor Tecsa, consolidat de-a lungul timpului și îmbunătățit în funcție de condițiile pieței.

Suntem producători de dulciuri apreciate de toate vârstele, la prețuri accesibile, cu o rețea națională de distribuție care cuprinde toate regiunile importante, orașele mici și mari ale României.

Management eficient în
relația cu distribuitorii

Noi oportunităţi de afaceri în domeniul dulciurilor

Stabilim noi parteneriate cu distribuitori în funcție de câteva criterii elementare, unul dintre ele fiind pasiunea pentru deserturi dulci și sărate. Urmărim condiții de performanță și garantăm calitatea produselor noastre pentru fiecare producție.

Criterii de performanță

  • Volumul de vânzări și rata de creștere
  • Capacitate logistică de distribuție
  • Rețea de distribuție regională
  • Relații cu reprezentanții Key Accounts
  • Cunoașterea reglementărilor juridice în domeniu

Comunicare transparentă

Comunicare bazată pe principii de transparenţă
și actualizare continuă

Acționăm pe baza unei strategii de comunicare bazată pe principii de transparență și actualizare continuă, ne respectăm la literă contractele, prețurile produselor, acordurile de livrare, modalități de plată și responsabilitățile materiale ce ne revin pe bază contractuală în relația cu partenerii și distribuitorii.

Vrei să devii partener Tecsa Business?

Intră în contact cu un reprezentant
Tecsa Business

Ești binevenit în rețeaua de parteneri Tecsa, suntem disponibili pentru propuneri de dezvoltare antreprenorială și a rețelei de distribuție la nivel local, regional și național.

Formular de aplicare

Acest website utilizează cookies. Sunt delicios de utile.

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 679/2016, te informăm că utilizăm module cookie pentru a optimiza funcționalitatea și navigarea în siguranță pe website, pentru a ne analiza traficul, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a oferi vizitatorilor o experiență web demnă de gustul sublim.