Gustul sublim al deserturilor bine făcute

Despre Tecsa

Pasiunea pentru dulciuri este ingredientul succesului

Dulciurile și gustările sărate ne încântă simțurile încă din copilărie. Am pornit la drum în domeniul preparatelor pentru desert cu ideea să transmitem sentimentul copilăriei atat către noile generații de copii mici și mari cat si de catre parintii si bunicii lor.

Entuziasmul și pasiunea preparării unor deserturi pe gustul tuturor este fundamentul filosofiei noastre de lucru. Împreună cu experiența de peste două decenii în industria dulciurilor, ingredientele succesului se îmbină într-un mix delicios pentru a obține ceea ce numim cu mândrie –
Gustul sublim Tecsa.

Delicios de bun

Gustul sublim se cunoaște de la primul crantz

Am fondat compania Tecsa în 1997 cu viziunea unei fabrici de gusturi sublime. Imaginația ne-a condus să inventăm și să producem cele mai delicioase rețete de deserturi dulci și sărate.

De la biscuiți simpli, dulci și sărați, la napolitane excelente, dropsuri savuroase și caramele delicioase, până la rețete sofisticate de halva și rahat, gustul sublim se cunoaște de la primul crantz.

Istoria dulce mult aduce

Ne-am dezvoltat cu spor în peste două decenii de activitate

 • 1997
 • 2000
 • 2002
 • 2005
 • 2006
 • 2007
 • 2008
 • 2011
 • 2017

SC TECSA BUSINESS SRL achiziţionează locaţia pentru activitatea de producţie în Roşiori de Vede, Teleorman

Un prezent pentru toate gusturile

În prezent, Tecsa Business SRL realizează o gamă amplă de produse apreciate atât la nivel național, cât și internațional, concentrându-şi permanent atenția și eforturile spre o continuă îmbunătăţire și perfecţionare a produselor fabricate, în scopul satisfacerii celor mai înalte exigenţe ale clienţilor săi.

Produse

Un caleidoscop de gusturi sublime

Producem peste 140 de sortimente de dulciuri și gustări sărate pentru fiecare ocazie, iubite de toată lumea. Dintre sute de rețete de deserturi minunate produse cu o varietate de ingrediente sănătoase, veți găsi cu siguranță câte ceva bun pentru fiecare.

Cifre de performanța

Ne mândrim cu

0

angajați fericiți într-un mediu de lucru
dedicat dezvoltării individuale

0

de distribuitori într-o rețea în continuă
expansiune de parteneri de încredere

0

zâmbet garantat pentru fiecare încercare
a gustului sublim Tecsa

Principii de lucru

Ne ghidăm activitatea de producţie și distribuţie pe baza unei serii de principii pe care le
respectăm la literă pentru cele mai bune practici în obţinerea gustului sublim Tecsa.

 • 1

  Respectarea reglementărilor naționale și europene

  Transpunem în activitatea de aprovizionare, producție și distribuție, toate reglementările naționale și europene în vederea obţinerii celor mai înalți parametri din punct de vedere calitativ și al siguranţei alimentelor.

 • 2

  Perfecţionarea și îmbunătăţirea continuă a reţetelor de fabricaţie

  Misiunea companiei Tecsa Business este de a fabrica produse menite a aduce un aport energetic benefic, apte să menţină și chiar să îmbunătăţească sănătatea celor care consumă aceste produse. Alegem materii prime de cea mai bună calitate, de origine naturală, iar pentru produsele noastre nu utilizăm amelioratori și coloranţi.

 • 3

  Perfecţionarea și adaptarea continuă a spaţiilor de producție

  Rețetele noastre sunt compuse pentru a satisface gusturile clienților, iar aceștia sunt inspirația noastră pentru noi produse. Procesul de producție Tecsa este controlat la nivel tehnic și calitativ, iar fabrica noastră are capacitatea și dotările de a susține producția de minuni gustative pentru sortimente de toate tipurile.

 • 4

  Perfecţionarea profesională periodică a angajatilor proprii

  Am creat în orașul Roșiorii de Vede o serie de locuri de muncă deosebite, susținute prin dezvoltare și specializare continuă pentru îmbunătățirea performanțelor individuale, instrucție tehnică și prin dotarea spaţiilor de producție cu utilaje de ultimă generație.

 • 5

  Respectul
  faţă de parteneri

  Compania se preocupă permanent de consultarea și satisfacerea cerinţelor și propunerilor partenerilor în activitatea desfăşurată, în scopul adaptării la cerinţele mediului concurenţial, în cadrul căruia activăm drept unul dintre principalii jucători din piața produselor zaharoase.

 • 6

  Respectul față de viitorul copiilor noștri prin protejarea mediului

  Menținem valori controlate de emisii de poluanți în atmosferă, monitorizăm factorii fizico-chimici pentru apă potabilă și uzată, monitorizăm nivelul de zgomot, gestionăm cu strictețe igiena de lucru și depozitare, activitatea de gestionare a deșeurilor și reciclare, alături de toate condițiile de autorizare de mediu.

Valori Tecsa

Adevărata valoare stă în lucrurile simple

 • Calitate

  Toate eforturile companiei Tecsa sunt indreptate spre asigurarea unei calitati care sa ne reprezinte. Imbunatatirea permanenta a nivelului calitativ este obiectivul principal al activitatii noastre.

 • Performanta

  Dotarile tehnice si nivelul de pregatire al personalului au atins cotele impuse de cerintele actuale pentru dezvoltarea de produse si servicii care sa satisfaca nevoile si exigentele tot mai ridicate ale consumatorilor.

 • Promptitudine

  Onorarea cu strictete si rapiditate a tuturor comenzilor, analizarea si satisfacerea in cel mai scurt timp a dorintelor clientilor nostri si implicit a consumatorilor este permanent in atentia noastra.

 • Eficienta

  Grija permanenta fata de costurile de fabricatie si implicit fata de pretul produselor duce la obtinerea unui raport pret/calitate deosebit. Reducerea costurilor suplimentare, cresterea nivelului tehnic al utilajelor, cresterea nivelului de pregatire al personalului, optimizarea fluxului de fabricatie si desfacere conduc la scaderea pretului pe produs.

 • Eleganta

  Sortimentele noastre se caracterizeaza printr-o prezentare deosebita, agreabila care le diferentiaza de restul produselor si care asigura o nota personala acestora. Comportamentul personalului este un element definitoriu in ceea ce priveste relatiile cu toti partenerii, unde cuvantul de ordine este "Respectul".

 • Seriozitate

  Preocuparea permanenta de crestere a nivelului de pregatire a tuturor angajatilor, de responsabilizare al tuturor privind atributiile proprii avand drept scop succesul produselor pe piata, respectarea cuvantului dat si al consumatorilor este unul dintre punctele noastre definitorii.

Sponsorizări și acțiuni umanitare

Suntem implicați în bunăstarea comunităților din care facem parte, am contribuit de-a lungul anilor cu donații monetare sau donații de produse către o serie de asociații umanitare pentru copii și persoane cu cazuri sociale sensibile. Am sponsorizat, de asemenea, competiții sportive, fie acțiuni sociale sau culturale.

Educarea gusturilor și moderația în consumul de dulce și sărat

Pentru o dietă echilibrată, este important să ne învățăm copii ce înseamnă bucuria unui gust
dulce savurat cu placere si fara teama de pericolele ascunse sau ingrediente daunatoare.

Acest website utilizează cookies. Sunt delicios de utile.

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 679/2016, te informăm că utilizăm module cookie pentru a optimiza funcționalitatea și navigarea în siguranță pe website, pentru a ne analiza traficul, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a oferi vizitatorilor o experiență web demnă de gustul sublim.