Cariere

Alătura-te echipei Tecsa

Suntem o companie dulce cu angajați performanți

Angajăm noi persoane în echipele noastre de ingineri alimentari, atât pentru posturi în producție în cadrul fabricii, cât și în cercetare, laborator sau activități de management. Verifică periodic această pagină pentru noutăți cu privire la deschiderile de noi posturi în echipa Tecsa Business și te așteptăm alături de noi.

 • Inginer Industria Alimentara – Fabrica Tecsa

  Coordoneaza si asigura intregul proces de productie in vederea realizarii productiei planificate, in conformitate cu obiectivele si standardele de calitate ale firmei.

  Detalii
 • Muncitor necalificat / Fabrica Tecsa, Roșiori de Vede

  Responsabil de încărcarea, descărcarea mărfurilor şi manipularea acestora în depozite, pregătirea mărfurilor pentru expediere, manipularea şi aşezarea produselor în spaţiile special destinate, în funcţie de sortimente şi termenul de valabilitate si participare la inventarierea mărfurilor din gestiune.

  Detalii
 • Laborant / Fabrica Tecsa, Roșiori de Vede

  Prelevari si analize materii prime si produse finite

  Detalii
 • Sofer / Fabrica Tecsa, Roșiori de Vede

  Activitati de transport in concordanta cu cerintele firmei

  Detalii
 • Lacatus mecanic / Fabrica Tecsa, Roșiori de Vede

  Executa operatiunile de montaj si punerea in functiune a echipamentului in urma lucrarilor de intretinere sau a interventiilor accidentale

  Detalii
 • Ambalator / Fabrica Tecsa, Roșiori de Vede

  Persoana care lucreaza in departamentul de ambalare se asigura de respectarea tuturor conditiilor recomandate de ambalare pentru produsele Tecsa.

  Detalii

Acest website utilizează cookies. Sunt delicios de utile.

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 679/2016, te informăm că utilizăm module cookie pentru a optimiza funcționalitatea și navigarea în siguranță pe website, pentru a ne analiza traficul, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a oferi vizitatorilor o experiență web demnă de gustul sublim.